TRES NITS SOTA LES ESTRELES
"El gener de 1965 Carmen tenia al voltant de 80 anys. La seua néta, Carmen Blasco, que ara en 2015 té l'edat de 82 anys, ens conta que la seua àvia va desaparéixer durant tres nits per la muntanya. Un diumenge despés d'acomiadar-se dels seus fills va visitar l'ermita, però la curiositat va fer que prenguera un camí equivocat i desaparegué sense menjar ni abric en ple hivern. Després d'estar tot el poble buscant-la durant quatre dies, quan ja creien que era morta, la va trobar un veí a la Font d'Otos mentre feia llenya. I carregant-la al coll la va tornar al poble. Quan la van trobar, estava en bones condicions de salut i parlava del temps que havia estat desapareguda com una bona experiència, com si haguera estat en un viatge coneixent nous paratges, i fascinada per haver dormit sota un cel ple d'estreles."

A les imatges veiem a la seva néta, Carmen llegint-nos la carta que el seu tio va escriure per comunicar els fets als familiars que vivien en altres poblacions.


Intervenció a l'espai públic.


Anem fins el punt on Carmen es va perdre i col·loquem un retaule de ceràmica per recordar aquest fet. Es tracta d'un fotomuntatge digital amb la foto de Carmen i diferents punts de la muntanya pels que possiblement va passar, amb cel ple d'estreles.dones al carrer. Lluci Juan
Imatge digital del retaule en ceràmica que s'ha col·locat en el lloc on Carmen es va pedrer.
Carme llegint la carta. 

Retaule a l'espai públic. 

Sobre la convocatòria

Aquest projecte està dins de la convocatòria Biodivers 2015 d'art i natura en la població de Carrícola.
https://biodivers2015.wordpress.com/